Milevsko pro život i pro dovolenou

kolo, příroda, výlet

Elektrokola se půjčují a vracejí v místě Půjčovny elektrokol – Turistické informační centrum Milevsko. Fyzicky jsou vydány ze skladu příslušníky Městské policie Milevsko
po vyřízení výpůjčních dokladů v sídle půjčovny.

Maximální délka výpůjčky kola je 3 dny. V poslední den výpůjčky je nájemce povinen vrátit elektrokolo nejpozději
30 minut před koncem provozní doby půjčovny. Jedna fyzická osoba si může zapůjčit pouze jedno elektrokolo. Jedné osobě může být další rezervace potvrzena nejdříve po uplynutí 2 měsíců od předchozího vypůjčení; v případě zájmu o dřívější výpůjčku bude daná osoba zařazena mezi zájemce s tím, že přednost mají ti, kdo ještě neměli v daném časovém období elektrokolo vypůjčené. Potvrzení rezervace zájemci o takovou dřívější výpůjčku oznámí Půjčovna s předstihem 1 dne.

Kola je možné si rezervovat v sídle půjčovny a na uvedených kontaktech půjčovny. Bez potvrzení rezervace půjčovnou je rezervace neplatná. Pokud se nájemce nedostaví
(popř. nekontaktuje půjčovnu) do 30 minut po stanoveném termínu rezervace, je rezervace neplatná a kola mohou být pronajata dalším zájemcům.

Nájemce je povinen před uzavřením nájemní smlouvy složit půjčovně v hotovosti částku představující kauci ve výši 1000,- Kč za zapůjčené kolo.

Uvozovky motto

Půjčovné za využití elektrokol je BEZPLATNÉ.

Půjčovna předá nájemci elektrokolo spolu s plně nabitou baterií, předními a zadními světlomety a zámkem s klíčem. Zákazník je povinen vrátit provozovateli elektrokolo spolu s výše uvedenými věcmi v místě jeho převzetí, v dohodnutém termínu, čistý a ve stavu, který odpovídá řádnému využívání po dohodnutou dobu v souladu s účelem, jemuž je určen.

Kde se nachází nabíjecí stanice pro elektrokola?

  1. Turistické informační centrum Milevsko, nabíjecí stanice se nachází před zadním vchodem infocentra, nabíjecí kabely si lze zapůjčit od personálu informačního centra.
  2. Kulturní centrum Sepekov, nabíjecí stanice se nachází přímo před kulturním domem, nabíjecí kabely si lze zapůjčit od personálu kulturního domu.
  3. Hostinec u Čižinských v Chyškách, nabíjecí stanice je na fasádě budovy, na pravé straně od vchodu, nabíjecí kabely si lze zapůjčit od personálu hostince.
  4. Škola v Bernarticích, nabíjecí stanice se nachází na parkovišti u školy, zde není třeba ani kabel, je zde možnost nabíjení do zásuvky.

Provozní doba

září – květen

pondělí - pátek
8:30 – 12:00
13:00 – 17:00
sobota
9:00 – 12:00

červen – srpen

pondělí - pátek
8:30 – 12:00
13:00 – 17:00
sobota
9:00 – 12:00
13:00 – 17:00
neděle
13:00 – 17:00

* O státních svátcích (vyjma Vánoc) je otevřeno jako v neděli v hlavní sezóně, tedy od 13:00 do 17:00 hod.

Kontakt

TURISTICKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM MILEVSKO
nám. E. Beneše 6, 399 01 Milevsko
+420 383 809 101
+420 735 759 510
infocentrum@milevskem.cz

Zpět na sport

Chcete vědět co se děje?

Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.