- 03. 03. 2022 v 17:45 hod.
- Vstupné
Meze a louky za svým domem budete už navždy vidět jako prostřený stůl.
Kytky k jídlu mohou být plevele, plané rostliny z mezí i luk, jejich květy nebo nezralé plody, ale dokonce i mladé výhonky některých stromů. Zejména zjara dokáží tyto přísady obohatit jednoduché recepty a posílit přirozenou imunitu o vitamíny, minerály a další tělu prospěšné látky. Jejich chutě se rychle mění v rytmu sezony, a tak je jejich sběr a využívání nádherné kulinární dobrodružství. Kdy, kde, co a jak sbírat, to jsou dnes zapomenuté vědomosti, které stojí za to oprášit a využívat. Přijďte se seznámit s méně známými laskominami. Můžete poslouchat, dívat se na snímky i přivonět k sušeným bylinkám.
Zajímavým setkáním nás provede Jana Vlková, kterou můžete vídat v pořadu Sama doma.
Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.