- 16. 03. 2025 v 16:00 hod.
Srdečně vás zveme na tematický degustační večer, který Vám dopřeje ochutnávku tajů klášterní kuchyně.
Vybrané pokrmy inspirované historií pro vás připraví šéfkuchař táborského hotelu Dvořák Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Čeká na vás bohaté menu o pěti chodech. Chybět nebude ani přípitek a káva k dezertu.
S dějinami stravy nejen v premonstrátských klášterech vás stručně seznámí kulturní historička Mgr. Petra Kramperová.
Vše se bude odehrávat v běžně nepřístupných prostorách refektáře kláštera Milevsko pod nádherným malovaným stropem. Nenechte si uniknout tuto jedinečnou příležitost!
Cena pětichodového menu, včetně přípitku, kávy a karafy s vodou 1250,- Kč /osoba.
Rezervace vzhledem k omezeným kapacitám klášterního refektáře nutná.
Volejte +420 777 675 647 nebo pište na kavarnalatinskaskola@gmail.com.
Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.