Milevsko pro život i pro dovolenou

Tajemství klášterní kuchyně

  • Milevský klášter

Srdečně vás zveme na tematický degustační večer, který Vám dopřeje ochutnávku tajů klášterní kuchyně.

Vybrané pokrmy inspirované historií pro vás připraví šéfkuchař táborského hotelu Dvořák Martin Pudil – člen národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitel mnoha ocenění a zlatý medailista z Culinary Challenge Singapur 2018. Čeká na vás bohaté menu o pěti chodech. Chybět nebude ani přípitek a káva k dezertu.

S dějinami stravy nejen v premonstrátských klášterech vás stručně seznámí kulturní historička Mgr. Petra Kramperová.

Vše se bude odehrávat v běžně nepřístupných prostorách refektáře kláštera Milevsko pod nádherným malovaným stropem. Nenechte si uniknout tuto jedinečnou příležitost!

Cena pětichodového menu, včetně přípitku, kávy a karafy s vodou 1250,- Kč /osoba.

Rezervace vzhledem k omezeným kapacitám klášterního refektáře nutná.

Volejte +420 777 675 647 nebo pište na kavarnalatinskaskola@gmail.com.

  • 16. 03. 2025 v 16:00 hod.
1250Kč
Milevské slavnosti, Bartolomějské posvícení
Gigitalizujeme firmy

Chcete vědět co se děje?

Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.