Milevsko pro život i pro dovolenou

žijeme sportem

Sportovní hala sousedí přímo se zimním stadionem a je umístěna ve sportovním komplexu města Milevsko.

Sportovní hala je multifunkční a slouží tak pro celou řadu sportů, jako je třeba florbal, kopaná, házená, tenis, badminton, nohejbal, volejbal, gymnastika. Rozměr hrací plochy je 20x40m a okolo minimálně 3m výběhy do každé strany. Podlaha má povrch z elastického polyuretanu. Tribuna sportovní haly pojme 300 diváků.

Zázemí pro sportovce je umístěno v přilehlé budově, kde se nachází 6 šaten se samostatnými sociály,
fitness sál 10x10 m, který je využíván pro různé druhy cvičení (aerobic, zumba, jóga, pilates atd.). Sál je větrán a klimatizován.

Dále se zde nachází spinning centrum, kapacita
je max.10 lidí. Probíhají zde každodenní lekce pro veřejnost, soukromé hodiny, ale i celodenní či vícehodinové maratony a v neposlední řadě se zde nacházejí toalety pro diváky. Sportovní hala je nadstandardní co do velikosti a kvality se týká. Sportovní hala mimo jiné nabízí bezbariérový přístup.

V těsné blízkosti sportovní haly je ještě hřiště s umělým trávníkem III. generace se zásypem z gumového granulátu má rozměry 20x40 m je využíváno zejména pro malou kopanou nebo házenou. Hřiště má po obvodu prkenné hrazení a za bránami jsou umístěny sítě. Hřiště je vybaveno osvětlením. Tribuna je pro 150 diváků.

Kontakt

Vrátnice sportovní haly
+420 736 671 945

 
Zpět na sport

Chcete vědět co se děje?

Pošlete nám svůj e-mail a získejte informace o aktuálních akcích v Milevsku.